ADATKEZELÉS

Név:                                     Petheő Adószakértő Iroda Kft.

Kapcsolattartó neve:    Mészáros Márta

Székhely:                           6100 Kiskunfélegyháza, Attila utca 10.

Adószám:                          23814419-2-03

Cégjegyzékszám:           03-09-124086

Cégbíróság:                      Kecskeméti Törvényszék Cégbírósága

E-mail:                                petheo.szeged@gmail.com

Web:                                    www.petheokonyveles.hu

Tárhely szolgáltató elérhetősége:  support@tarhely.eu

 

A weboldalon szereplő képek és szöveges tartalmak a Petheő Adószakértő Iroda Kft. tulajdona, ezeknek felhasználásoz külön engedély szükséges.
Az oldalon található tartalmak engedély nélküli másolása vagy bármely egyéb célra történő felhasználása tilos!
Az oldalakon található bármely tartalom jogosulatlan felhasználása, jogi következményeket von maga után!

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Petheő Adószakértő Iroda Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Tárhely szolgáltató: Tárhely.eu

A Petheő Adószakértő Iroda Kft. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a Petheő Adószakértő Iroda Kft.  akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik. A Petheő Adószakértő Iroda Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Petheő Adószakértő Iroda Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A Petheő Adószakértő Iroda Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Petheő Adószakértő Iroda Kft. kifejezetten kizárja.

A Petheő Adószakértő Iroda Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Petheő Adószakértő Iroda Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.