MUNKATÁRSAK

man

Petheő Géza
ügyvezető, okleveles közgazdász, adótanácsadó

A cég alakulása óta látom el az ügyvezetői feladatokat. Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Jelenleg Svájcban élek így online segítem a munkatársaim munkáját.

Szakmándi Edit
pénzügyi-számviteli ügyintéző

Pénzügyi – számviteli ügyintézői végzettségem van. Korábban üzletvezetőként és értékesítőként szereztem tapasztalatokat, de négy éve könyvelőként dolgozom. Lételemem a rend és a rendszerezés. Ezt a maximalizmust kiválóan tudom kamatoztatni a munkám során, és pont ezért szeretem ennyire ezt a szakmát. Napi szinten főként élelmiszer kiskereskedelemmel, telekommunikációval és büfékkel foglalkozó ügyfelekkel dolgozom együtt.


Nagy Eliza
bérszámfejtő, tb ügyintéző

2015-ben a banki pálya elhagyásának céljából végeztem el a bér- és tb ügyintézői tanfolyamot, hisz mindig is érdekelt a bérpapíromon levő információk megértése. Először egy multinacionális céghez kerültem 2016-ban, ahol az alapokat tanultam meg. Majd egy közel 600 ügyfélt számláló könyvelő irodában a teljes bérszámfejtési folyamatot részletekbe menően megtanulhattam, azóta is folyamatosan képzem magam. A bérszámfejtés nem csak egy ismétlődő “unalmas” szakma, amit a program egy gombnyomással megold. Rengeteg szakmai kérdés merül fel az ügyfelek és munkavállalók részéről az élet szinte minden területéről. Hogy ezekre a sokrétű kérdésekre adózásilag a legoptimálisabb és minden igényt kielégítő választ tudjunk adni, elengedhetetlen a tapasztalat mellett a törvények és a szakma szeretete. Ez a szakma is, mint minden más egy élethosszig tartó tanulás.

 

man

Hódi Ákos
bérszámfejtő, tb ügyintéző

Közel 10 éves vendéglátásban szerzett tapasztalatot hagytam magam mögött, miután külföldről hazaköltöztem. Először biztosítási ügynökként kezdtem el dolgozni 2015-ben, majd egy cég logisztikai, üzemeltetési és pénzügyi ügyeiben segédkezem mai napig is. A Covidnak ” köszönhetően” úgy döntöttem 2020 tavaszán, hogy elvégzem a bérügyintézői képzést, hogy szélesebb körű tudásom legyen a pénzügyi feladatok ellátásához. Azóta folyamatosan dolgozom ezen a területen a Petheő Adószakértő Iroda Kft-nek, az elmúlt 1,5 év alatt sok tapasztalatot szereztem és remélem, hogy ahogy egyre több új céggel dolgozhatok együtt, ez a tudás a jövőben tovább fog bővülni.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK:

man

Balázs Ádám
adótanácsadó

adótanácsadó, okleveles közgazdász
balazs.adam@adozas.info
+36-70-772-3688
www.kftonline.hu

Segítség az adózás útvesztőjében, forrásszerzés a kisvállalkozások számára.

Főbb szakterületeim, melyben segíteni tudok: pályázatírás, üzleti terv készítés, vállalkozás indítás, megfelelő cégforma és adózási forma kiválasztása, adótervezés, adótanácsadás, adóhatósági ellenőrzésekben cégképviselet, menedzsment tevékenység általános támogatása.

 

man

Dr. Imre Márton
jogi partner

Egyéni ügyvéd

6722 Szeged, Gogol utca 3.

Logo - dr. Imre Márton