RÓLUNK

Könyvelőirodánk 2012-ben alakult kiskunfélegyházi székhellyel. Szegeden 2014-től végzünk könyvelési és adótanácsadási tevékenységet. 6 fős csapatunk – 4 könyvelő és 2 bérszámfejtő – törekszik arra, hogy teljeskörűen kielégítse ügyfeleink igényeit. Együttműködünk továbbá adótanácsadóval, pályázatokban jártas szakemberrel és jogi szakemberrel.

Könyvelt cégeink között megtalálható a pici mikro vállalkozástól kezdve egészen a nagy vállalatokig, sokféle tevékenységi területen. Személyre szabott, gyors és precíz tanácsadást végzünk barátságos, családias légkörben.

Könyvviteli tevékenységünk során a vállalkozás teljes körű könyvelését ellátjuk, a gazdasági események kontírozásától kezdve, a nyilvántartások vezetésén és a bevallások benyújtásán át a beszámolók összeállításáig és közzétételéig.

Arra törekszünk, hogy partnereinkkel hosszú távú, jól működő kapcsolatot alakítsunk ki és gyakorlati tanácsokkal láthassuk el őket, mellyel igyekszünk elősegíteni a még sikeresebb működést számukra.

Fontosnak tartjuk munkánk során az állandóan változó jogszabályok követését, ezekről partnereink tájékoztatását. A leadott könyvelési anyagokat naprakészen dolgozzuk fel annak érdekében, hogy a cégvezetők is naprakészek lehessenek cégük pénzügyi helyzetéről.

Mottónk: „az elégedett ügyfél minket is elégedetté tesz”